Silvester Bertels

Geanimeerd Storyboard

Geanimeerd storyboard from Silvester on Vimeo.

Na het oefenen met het maken van animaties heb ik er voor gekozen om een geanimeerd storyboard te maken. In het storyboard wordt de gebruikers ervaring uitgelegd van een concept dat ik heb bedacht voor de Hermitage (onderdeel van het Amsterdam museum). Het storyboard was onderdeel van het project Redesign the Experience waarin studenten een nieuwe interactieve installatie moesten ontwerpen voor de tentoonstelling Meesters van de Gouden Eeuw.

Silvester Bertels

Mijn eerste animatie

Mijn eerste animatie from Silvester on Vimeo.

Het maken van tekeningen en illustraties is een van mijn hobbies, tijdens de opleiding heb ik ondervonden dat het maken van storyboards en storytelling een krachtige tool is om een concept duidelijk te maken. Ik maak hierbij graag gebruik van een simpele tekenstijl in combinatie met humor. ik graag ook een animatie wou maken in deze stijl heb ik er voor gekozen om het programma Adobe Animate CC te leren. Ik heb geleerd om objecten te "tweenen" (vervormen), frame by frame te animeren en om achtergrond cycles te implementeren.

Silvester Bertels

OCA Game prototype

Digitaal Prototype: OCA Game from S.E. on Vimeo.

Voor het laatste project van het eerste jaar CMD heb ik een interactief prototype gemaakt dat gespeeld kon worden met een Xbox controller. Het concept was bedoelt om gebruikers te laten ervaren hoe belangrijk de OCA (marshall vereniging Zandvoort) zijn voor de veiligheid van het circuit. Door middel van anpassingen het spel GTA5 aan te passen en gebruik te maken van videofragmenten, heb ik met het programma proto.io een speelbaar prototype kunnen maken.

Silvester Bertels

Teken tablet

vwuptekeningtablet vwuptekeningtablet

Een van mijn hobbies in het maken van tekeningen en illustraties, om ook digitaal te kunnen tekenen heb ik een bamboo tablet aangeschaft. Ik maak gebruik van Adobe Illustrate voor het maken van Illustraties.

Silvester Bertels

It's alive!

De portfoliosite is klaar! Leuk dat je nieuwschierig bent naar mijn projecten! Dit is het nieuwsgedeelte van de site. Hier zal ik projecten of onderwerpen posten die mij inspireren.

Kom regelmatig terug voor een update en misschien kom je wat cools tegen!